Zaterdag kennismakingsdag

Zaterdag 11 augustus 2018….Vandaag is het eindelijk zo ver: het Kinderkamp 2018 is begonnen! Dit jaar zijn de kleintjes vertegenwoordigd als de Hipsters, de midden als de Planetshakers en de groten als de Koplopers.

Vanaf 16u (voor de enthousiaste ouders 15u?) werd de inschrijving geopend en stroomden de hordes kinderen binnen. 83 in totaal dit jaar, fantastisch! Nadat de bedden werden gekozen (‘ik wil naast jou slapen’, ‘maar ik wil ook naast haar slapen!’) en opgemaakt, was er wat vrije tijd, waarna de boterhammen genuttigd werden en de huisregels bekend werden gemaakt, ook niet onbelangrijk!

’s Avonds werd er voor iedere groep apart een kennismakingsspel gedaan. De Hipsters moesten één schoen uitdoen en in een kring staan waarbij één iemand in het midden stond en iets over zichzelf moest vertellen, waarna alle kinderen die dezelfde interesse etc. hadden, op moesten staan en van plek moesten wisselen. De Planetshakers hebben hun eigen voet nagetekend en daar hun naam, hobbies en droomland opgeschreven en op een wereldkaart geplakt, en bij de Koplopers werd het wc-rollenspel gespeeld. Wat dat laatste precies inhoudt, kunt u beter bij uw kind(eren) navragen…

Morgen is de eerste volledige kampdag, we kijken er naar uit!

Zaterdag kennismakingsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *