Zondag… dag 2

Vandaag was een dag vol met superleuke activiteiten, en in combinatie met het mooie weer, maakte het tot een zeer geslaagde dag!

De Hipsters gingen ’s middags naar het bos voor bomentikkertje en dennenappel-darten, wat heeeel goed in de smaak viel (net als de onbeperkte watermeloen). Voor het slapengaan werd er nog tandenpoetsdisco gedaan.

De Planetshakers werden ’s middags gedropt in het bos, maar vonden verbazingwekkend snel de weg naar het kampterrein terug, tot teleurstelling van de leiding, die van hun ‘korte’ rustmomentje aan het waren genieten.

De Koplopers hadden een Jongens vs. Meiden competitie op het veld. Kracht bleek blijkbaar niet de enige manier te zijn om te winnen, want een goede aanpak en samenwerking heeft ervoor gezorgd dat de meiden gewonnen hebben!

’s Avonds werd er door de Planetshakers en de Koplopers gelasergamed in het bos, wat voor veel spanning en sensatie zorgde. Eenmaal in bed stuiterden ze nog even door!

Zondag… dag 2

Eén gedachte over “Zondag… dag 2

  • 13 augustus 2018 om 15:25
    Permalink

    Wat leuk om te lezen dat ze het zo naar hun zin hebben.
    En tja de dropping qua wegen Selin weet vaak overal de weg hoe vreemd het ook is.

    geniet nog van de komende dagen

Reacties zijn gesloten.