Donderdag 16 augustus

Vandaag de laatste volle dag kamp. Deze dag stond, naar aanleiding van de voorspellingen voor goed weer, volledig in het teken van waterspellen. En goed weer was het!

Kleine badjes en waterpistolen voor de Hipsters, buikschuifslagbal voor de Planetshakers en waterballonnen en een zeepbaan voor de Koplopers. De foto’s ┬áspreken voor zich… ? En daarna waren er pannenkoeken!!

Verder was er als afsluiting van de week natuurlijk de bonte avond, wat aan de decibels te horen een geslaagde avond was (vraag de kinderen maar naar de details). Van dans-acts tot toneelstukjes en zingen, de kinderen hebben een heleboel plezier gehad en heerlijke frikandellen als afsluiting.

De puntentelling van Stanley bij de kamercontrole werd vandaag ook bekend gemaakt. Iedereen leek te weten wie Stanley was. Was het Harry of Henk, want laatst genoemde had dezelfde schoenen aan. Hmmmm….

Morgen zal er weer foto’s op de website geplaatst worden. Tevens ook de laatste nieuwtjes omtrent het afsluiten van dit kamp.

Wij zien jullie morgen (eigelijk vandaag) weer in Heeze.

Een klein quizje als laatste vandaag:

Hoeveel brood is er deze week door gegaan?

Hoeveel pakken (karne-)melk zijn er gedronken?

Hoeveel liter koffie, ja die was nodig, thee en ranja is er gezet en gemaakt?

Ik hoop hier morgen weer op terug te komen.

Donderdag 16 augustus