Thema: Geheime agenten

Het thema dit jaar is: Geheime agenten

Het thema is gebaseerd op de verhalen in de Bijbel, waar de Farizee├źn geheime agenten (verspieders) uitstuurden om te onderzoeken of wat Jezus vertelde wel waar was. Deze week willen wij ook geheime agenten zijn, die samen in de Bijbel over Jezus gaan ontdekken. Dat gaan we elke dag doen aan de hand van een nieuw Bijbelverhaal. Zo gaan we elke dag iets leren over de echtheid van Jezus, maar ook over de (on)echtheid van de mensen om hem heen. We hebben dan uiteindelijk kunnen zien wie Jezus echt is. Op de laatste dag zullen we dan samen meer gaan ontdekken over de echtheid van Jezus voor jou en over wat het betekent als je Jezus wilt volgen.

Een week dus waarin we heel veel gaan leren, maar waarin we natuurlijk ook heel veel plezier met elkaar gaan maken. 

Thema: Geheime agenten