Inschrijven 2023

Wilt u uw kind aanmelden voor het kinderkamp van 2023? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Heeft u meerdere kinderen? Vul dan voor ieder kind het formulier opnieuw in. Na het verzenden van dit inschrijfformulier ontvangt u automatisch een bevestiging via e-mail. In deze e-mail treft u ook alle betaalgegevens aan (kampgeld is dit jaar verhoogt naar €140,- per kind) Ontvangt u deze e-mail niet binnen enkele minuten? Kijk dan ook even in uw spamfolder. Is de email ook daar niet in te vinden wilt u ons dan een e-mail sturen?    van wie is dit telefoonnummer?


    van wie is dit telefoonnummer?    * Het doel van het noodnummer is dat er contact met iemand anders opgenomen kan worden als telefoonnummer 1 en telefoonnummer 2 niet te bereiken zijn. Bijvoorbeeld opa/oma/anders

    De gegevens die door u ingevuld worden in bovenstaand formulier worden verwerkt en beveiligd opgeslagen. Wij gebruiken deze gegevens alleen zelf en deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. De leiding die tijdens het kamp verantwoordelijk is voor uw kind(eren) krijgt deze gegevens ter beschikking, om zo goed mogelijk voor uw kind te kunnen zorgen en bij een eventuele calamiteit contact met u te zoeken. Medische gegevens zoals dieet en medicijnen worden gevraagd voor de veiligheid en goede gezondheid van uw kind(eren) tijdens het kamp. De gegevens worden tot aan het kamp het jaar erop bewaard en daarna verwijderd. Het e-mailadres wordt gebruikt om u te attenderen op een volgend kamp en u op de hoogte te houden over het kampwerk. Zodra uw kind de leeftijd heeft bereikt die buiten de doelgroep valt wordt uw mailadres uit het bestand gehaald. Mocht u eerder geen email meer willen ontvangen dan kunt u dat bij ons kenbaar maken.