Kampdag 2020

Wilt u uw kind aanmelden voor de kampdag 2020? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Heeft u meerdere kinderen? Vul dan voor ieder kind het formulier opnieuw in. Na het verzenden van dit inschrijfformulier ontvangt u automatisch een bevestiging via e-mail. Ontvangt u deze e-mail niet binnen enkele minuten? Kijk dan ook even in uw spamfolder.

Bij te weinig aanmeldingen kunnen wij de dag niet door laten gaan en laten u dit dan zo snel mogelijk weten. Bij een grote toestroom van inschrijvingen zijn wij genoodzaakt om de inschrijvingen dicht te zetten. (aan deze dag zitten geen kosten verbonden)

Door op verzenden te klikken gaat u akkoord met onderstaande privacyverklaring:

De gegevens die wij verzamelen in dit formulier verzamelen wij om de kampdag te kunnen organiseren en van te voren te weten wie er aanwezig zullen zijn en om informatie vooraf te kunnen sturen. Wij willen graag in geval van calamiteiten contact kunnen opnemen met het thuisfront, daarvoor hebben we gegevens van een contactpersoon nodig. We zullen de gegevens bewaren totdat er begin 2021 een e-mail verstuurd zal worden over het kamp van 2021. Zo kunnen wij iedereen die geïnteresseerd is in het kamp bereiken. Naast de gegevens die ingevuld worden, wordt ook automatisch het ip-adres van waaruit u het formulier invult opgeslagen. Met dit gegeven wordt verder niets gedaan.