Kamp 2024

Heb jij zin in echt een super gaaf kamp?? 

Dan moet je gewoon mee gaan met ons kinderkamp!!!

Tijdens het kamp doen we allemaal leuke dingen: We gaan samen zingen, kijken poppenkast en luisteren naar verhalen uit de bijbel. Er wordt volop gesport en gespeeld!

De leiding verzint ieder jaar nieuwe, spannende en leuke activiteiten. We hebben een groot kampvuur en veel spelletjes! En we hebben natuurlijk een hele leuke bonte avond… Wie zal er dit jaar winnen?!

Wat we verder allemaal gaan doen houden we nog even geheim…

Maar we gaan zeker weten erg veel lol beleven!

Groepsindeling

Er wordt een groepsindeling op basis van leeftijd gemaakt.

In sommige leeftijdscategorieën kan dit per jaar en het aantal aanmeldingen verschillen. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de ontwikkeling van ieder kind

Voor aanvang van het kamp krijgen jullie de definitieve groepsindeling. Deze indeling kan daarna niet meer worden veranderd.

Vooral de oudste 2 groepen doen heel veel samen, zodat je vaak ook met kinderen die niet in je groep zitten samen leuke dingen doet.

Daarnaast is er voldoende vrije tijd om samen te kunnen spelen.

Dit jaar is het thema: Geheime agenten

Meld je snel aan via het inschrijfformulier!

De kosten voor het kamp zijn €140,- per kind. Na inschrijving ontvang je direct een email waarin staat hoe en wanneer je mag betalen voor het kamp. Gaan er 3 kinderen of meer mee uit 1 gezin, dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Kijk dan eerst even in je spamfolder/ongewenste mail. Is hij ook daar niet te vinden? Stuur ons dan een e-mail dan sturen wij de informatie handmatig naar je toe.