Maandag 13-8

Bij deze een verlate blogpost over een regenachtige maandag. Ondanks het druilerige weer, was deze dag absoluut niet in het water gevallen.

Even wat extra relaxen en gezellig tijd met elkaar doorbrengen was erg welkom bij de kinderen. De tijd binnen werd doorgebracht met bordspelletjes, voorbereidingen voor de bonte avond en Donald Duckjes lezen (altijd een hit!).

’s avonds hebben de Planetshakers een quiz gedaan, waarin de jongens tegen de meiden streden. De Koplopers gingen naar het bos voor het geluidenspel, dit werd echter vervroegd afgebroken worden door de hevige regen.

Wist u dat we ook een FAN-TAS-TISCH keukenteam hebben, genaamd ‘De Opkloppers’! Daar mag ook wel eens wat van gezegd worden. Hieronder is te zien hoe hun tafel eruitziet na een maaltijd. Je kunt je afvragen of ze zelf nog wel tijd hebben om te eten met zoveel afwas…

Vanavond weer een nieuwe blog over vandaag.

Maandag 13-8