Vrijdag 17 augustus

Deze morgen werden ze voor de laatste keer gewekt. Wat zou deze dag brengen. De Hipsters hadden een springkussen gehuurd zodat de leiding iets makkelijker kon inpakken (zonder kinderen… ?)

Bij de Planetshakers en de Koplopers was er na de lunch een mogelijkheid om bij het beamerscherm een film te kijken zodat daar de leiding ook de handen vrij had om op te ruimen.

Het creatieve werkje van vandaag was een samenvatting van wat Corrie de hele week heeft verteld. (Hier zal ze komende dagen nog meer uitleg over geven op de website)

Om 15 uur arriveerde de eerste ouders. Even koffie en thee drinken en met leiding kletsen terwijl de andere ouders kwamen. Sommige kinderen waren benieuwd of hun ouders wel kwamen of pas zaterdag. Gelukkig zijn alle kinderen opgehaald. Na het zingen van het kamplied hebben we de ouders en kinderen uitgezwaaid.

We hebben met elkaar mogen afsluiten in gebed en ieder ging huiswaarts.

Wij wensen alle kinderen die mee waren een mooi jaar toe en hopelijk tot volgend jaar.

Leiding, keuken, sjouwers, geluid, beamer, muziek en het creatieve team bedankt voor het mee helpen om dit kamp mogelijk te maken. Ouders, bedankt voor het vertrouwen om jullie kinderen bij ons te brengen afgelopen week. Bovenal dank aan God die deze week heeft gezegend!

Vrijdag 17 augustus

Eén gedachte over “Vrijdag 17 augustus

  • 18 augustus 2018 om 10:42
    Permalink

    Super bedankt allemaal, ze vonden het weer leuk en wie weet tot volgend jaar.

Reacties zijn gesloten.