Zondagochtend (bijbeltijd)

Elke dag zingen we met de hele groep, kijken we naar een poppenkast en luisteren we naar een bijbelverhaal waarbij uitgelegd wat we daarvan kunnen leren en toepassen in ons eigen leven. Elke dag proberen we ook voor de ouders hierover een stukje op de website te plaatsen zodat u ook over dit gedeelte van het kamp op de hoogte wordt gehouden en wellicht later met de kinderen nog eens over kunt praten. Klikt u daarvoor door naar liedjes en verhalen. Als het lukt plaatsen we ook voorbeelden van de liedjes die op youtube te luisteren zijn. Helaas is de wifi verbinding niet altijd even goed. Dit kan dan soms even op zich laten wachten.

Zondagochtend (bijbeltijd)

Eén gedachte over “Zondagochtend (bijbeltijd)

  • 12 augustus 2018 om 19:24
    Permalink

    Leuk om zo iedere keer iets te lezen/zien van het kamp!

Reacties zijn gesloten.